Нашата позиция не е променена, тя остава каквато беше вчера

...
Нашата позиция не е променена, тя остава каквато беше вчера
Коментари Харесай

ИТН няма да подкрепи кабинет при третия мандат, дори и Ива Митева да е кандидат за премиер |

Нашата позиция не е изменена, тя остава каквато беше през вчерашния ден и оня ден. За себе си не виждам логиката при първия мандат да не се поддържа нещо, което по-късно ни се предага в третия, съобщи пред Българска телеграфна агенция заместник-председателят на ПГ на " ИТН " Ивайло Вълчев.

Ние няма да променим позицията си, каквато сме я декларирали. Нашата позиция не е загадка, беше изразена от нашия водач, ние сме открити в позицията си към българското общество, повтори и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

Ива Митева е прелестен експерт, вие изхождате от думите на други политически водачи, които се пробват да играят ролята на умиротворители, а самите те бяха в основата изобщо да се стига до трети мандат, разяснява Балабанов, запитан дали даже не смекчава позицията на Има Такъв Народ.

Не забравяйте от " Изправи се БГ! Ние идваме! " с какво съпоставиха Ива Митева преди две седмици, съпоставиха я с порода куче, сподели Балабанов.

Ние ще бъдем твърди и поредни, надяваме се суверенът, българският гласоподавател да го вижда, ще забележим какво ще реши на идващите избори, когато и да са те, добави депутатът от Има Такъв Народ.

Балабанов сподели, че откакто бъде връчен третият мандат, останалите партии имат 175 депутати, тъй че могат да създадат устойчиво държавно управление. Ако не съумеят да го сформират, конституционната логичност е, че вървим към нови избори, означи той.

Председателят на Народното събрание Ива Митева беше сбита в коментара си пред публицисти: " Нека изчакаме президентът да вземе своите решения и да извърши конституционните условия. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР