Нашата позиция е ясна. Русия не е заплаха за националната

...
Нашата позиция е ясна. Русия не е заплаха за националната
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров: Тероризмът и миграционният натиск са заплаха за сигурността ни, а не Русия

Нашата позиция е ясна. Русия не е опасност за националната сигурност и този текст би трябвало да бъде редактиран. Целият отчет си опонира.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ Светлозар Лазаров, политически координатор на "Атака " и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи. "Не виждам никаква опасност от Русия. Какви хеликоптери, какви самолети, какви пет лв.? Когато приказваме за докалда, би трябвало да приказваме за действителните закани. Те са тероризъм и миграционен напън. Там би трябвало да съсредотичим нашите старания. Българска социалистическа партия прекалиха малко по тематиката, тъй като техен президент ни вкара в НАТО и те поддържаха глобите против Русия. Тяхното държание е неточно ", безапелационен беше Лазаров.

"НАТО отделя от ден на ден запаси за справяне с миграционния напън. Необходимо е да окомплектоваме сухопътните и военноморските сили. Бригада "Специални сили " би трябвало да усъвършенстват бойните си качества. Публичните средства би трябвало да бъдат ориентирани натам. Какви 5 милиарда за изтребители? В отчета не видях на никое място да се приказва за изтребители. Ще дадем 5 милиарда за една ескадрила, само че никой не споделя къде ще бъде нейното приложение. Трите типа войски би трябвало да се развиват по едно и също време. Никой не споделя, че не би трябвало да се купуват изтребители, само че първо би трябвало да си затворим морето и границите, тъй като миграционния напън е съществена опасност. Едва тогава ще пристигна времето на изтребителите. Вижте сградния фонд на армията. Сградите текат. Като се купят тези изтребители, къде ще ги сложим? ", попита Лазаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР