Нашата позиция е ясна от първия ден. В зала се

...
Нашата позиция е ясна от първия ден. В зала се
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Следваме логиката, че НС трябва да започне работа възможно най-бързо

Нашата позиция е ясна от първия ден. В зала се видя, че практично постъпиха три партии. Две предложиха свои ръководители и си гласоподаваха. И ние, които следваме логиката, че Народно събрание би трябвало да стартира допустимо най-бързо работа и би трябвало да стартира Народно събрание работа – първият, който е определен, би трябвало да предложи ръководител. Нашата позиция е повече от практична и ясна.

Това съобщи депутатът от " ИТН " Ивайло Вълчев, разяснявайки избора на ръководител на Народно събрание.

„ Срещата ни с Бойко Борисов беше къса. Препотвърдихме нашата позиция и нашите цели. Намираме тази поредност от срещи, които се въртят в Народно събрание сега, за ненапълно странни и непродуктивни. Защото това, което е нужно сега, е да се избави една процедура и Народното събрание да стартира работа”, безапелационен е той.

И добави:

„ В Народното събрание работата на депутатите е да се виждат и да си приказват. Ще приемем среща с всеки, с който има какво да се разиска. В момента тези диалози, въпреки и да демонстрират благосклонност за връзка, за отвън квадратчето на правилата”, акцентира той пред NOVA.

По думите му Има Такъв Народ би подкрепила кабинет с тъкмо избрани задания и периоди.

„ В идеалния вид това би било държавно управление, което ще работи по тъкмо избрани проблеми с тъкмо избрани периоди. Отговорността за сформиране на кабинет не лежи на нашите рамене. Има два мандата, за които е ясно кой би трябвало да предложи държавно управление. Идеалният вид е този - хора, които ще работят по точни задания с точни периоди. Фигурите, които ще се оферират ще бъдат знак дали търсят поддръжка или ще бъде капсулирано и няма да търси необятна поддръжка. Стигне ли се до диалог за държавно управление ще има срещи, които ще бъдат наложителни и сериозни”, акцентира Вълчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР