Нашата позиция е ясна още от началото на седмицата. Ние

...
Нашата позиция е ясна още от началото на седмицата. Ние
Коментари Харесай

Гюров : Днешното общо гласуване с ГЕРБ и ДПС не е индикация за бъдещи общи политически решения

Нашата позиция е ясна още от началото на седмицата. Ние мислим, че една покана към госпожа Митрофанова би политизирала ненужно цялата обстановка. Днес подкрепихме тази позиция и болшинството застана зад нея. 

Това съобщи на излизане от Народното събрание определеният за народен представител от " " Андрей Гюров, който взе присъединяване в организационната среща на парламентарните партии, на която бе взето решение руският дипломат Елеонора Митрофанова да не участва на първото съвещание на 48-ото Народно събрание.  

" Тази среща през днешния ден е един консултативен глас към администрацията на Народно събрание. В същото време има и позиция на страните - членки на Европейски Съюз и съобразявайки се с нея администрацията на Народно събрание ще насочи предложения към посланиците от корпуса. Не мисля, че днешното общо гласоподаване е индикация за бъдещи общи политически решения. Това е административно решение за тържественото съвещание, което ние призоваваме да не се политизира ненужно и да се отвлича фокуса от това тържествено съвещание ", добави Гюров. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР