Нашата позиция е ясна и трайна още от 2016 година.

...
Нашата позиция е ясна и трайна още от 2016 година.
Коментари Харесай

Димитър Главчев разбули голяма мистерия около ГЕРБ и ДПС

Нашата позиция е ясна и трайна още от 2016 година. Тогава на референдума над 2,5 млн. души се произнесоха по тематиката. Това са пъклен доста гласове. Ние ще се съобразим с волята на нашите работодатели - жителите. Аз съм на мнение, че в случай че в този момент се организира същия референдум, още повече хора ще гласоподават за партийна дотация от 1 лев. Това се дължи на театъра, който се разигра при Българска социалистическа партия с подаването и отдръпването на оставката на Корнелия Нинова. Хората се нервират на тази неща.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. "Може да има финансиране на партиите от юридечски лица, само че то би трябвало да бъде при извънредно строги правила и изцяло изсветлено. Процесът би трябвало да бъде извънредно транспарантен и доста регулации. Абсурдно е да се твърди, че сме се съюзили с Движение за права и свободи. Те направиха смислени оферти за дотациите и няма нищо неприятно те да се поддържат. Не разбирам за какво всички в последните дни ни пришиват към Движение за права и свободи. Ние имаме съдружно съглашение и го съблюдаваме на 100%. За мен по-сериозните проблеми са в дребната коалиция. Сега упрекват премиера Бойко Борисов, че не се явявал на съдружен съвет. За мен първо в Обединени патриоти би трябвало да се съберат тримата и тогава да се реализира огромен съдружен съвет ", разкри някогашният ръководител на Народното събрание.

"За мен не би трябвало да се вършат промени в данъчната система. Не би трябвало да се пипа нещо, което работи. Все отново тези промени са предмет на политически диалози и в случай че се реализира политически консенсус, ще би трябвало да се мисли по тази тематика. В бюджета са заложени доходи от тези налози. Едва ли някой ще желае да не се извърши бюджета. За това ще се вземе и този заем за изтребителите, с цел да не пострадат други политики от лиспата на средства. Искам да уточня, че този заем ще бъде взет при доста положителни условия ", разкри Главчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР