Нашата парламентарна група започва да разговаря по програмата на ПП-ДБ,

...
Нашата парламентарна група започва да разговаря по програмата на ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Борисов към ПП-ДБ: Това са хора, които не знаят как се управлява държава

Нашата парламентарна група стартира да беседва по програмата на ПП-ДБ, с цел да забележим какъв брой е реалистична, дали е надценена, дали е финансирана.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ние нито сме сложили ултиматум. За да приказваш за втори мандат и да казваш, че няма да покажеш държавно управление до тогава, е някак си нелогично ", добави Борисов.

Второ, когато казваш, че не искаш поддръжка от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, е редно другите да ги наричаш с имена. Това значи, че Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ са допустими за тях, уточни Борисов.

" И до момента в който ние отхвърляме да преговаряме с всеки различен, считайки че в този първи мандат или втори с коалиция сред двете партии (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, бел.ред.) ще е най-хубавото ръководство за България, те не престават да приказват за другите. Другите имат имена. Значи Движение за права и свободи е по-приемливо от ГЕРБ. Кажете го на вашите гласоподаватели и аз ще се съглася. Направете си коалиция и управлявайте. Но да шикалкават с плаващи болшинства и сходни нелепости, това са хора, които не знаят по какъв начин се ръководи страна ", акцентира Бойко Борисов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР