Нашата основна задача преди изборите е да накараме хората да

...
Нашата основна задача преди изборите е да накараме хората да
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Гражданите трябва да повярват, че алтернативата е БСП

Нашата съществена задача преди изборите е да накараме хората да повярват през нашата платформа, че ние сме алтернативата на това ръководство.

Така в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия изясни изборната тактика на своята партия.

Той съобщи, че социалистите са създали към този момент своята поръчка за властта, само че " власт не непременно ", а в предложение и отбраняване на политики. По пътя към реализиране на задачата, а точно - българските жители да си върнат страната - социалистите са подготвени да договарят с всяка организация от политическия набор, която е на същите позиции във връзка с обезпечаването на почтени избори.

Мирчев напомни за случаи при предходни избори, когато страната си е затваряла очите за нарушавания в изборния развой, а това води до съмнение в институциите.

Сега, съгласно него, най-належащо е да се опази редът и честността на вота, в това число с грижа за строго съблюдаване на закона и реда, за изискванията и здравето на хората в секционните комисии.

" Защитата на демокрацията е обвързване не на една, а на всички партии ", уверен е Мирчев.

Що се отнася до опциите за коалиране, социалистът съобщи, че в идващия парламент Българска социалистическа партия ще бъде отворена за това, само че с политически сили, които имат сходни платформи.

Декларираните от Движение за права и свободи планове да не поддържа президента Радев на идващите президентски избори Мирчев дефинира като отклонение на вниманието от директно идните парламентарни избори към по-късния избор за държавен глава.

Социалистът разяснява и изключването на Георги Гергов от партията му като вярна постъпка в посока излекуване на пловдивската партийна организция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР