Нашата официална позиция е, че призоваваме г-н Борисов да даде

...
Нашата официална позиция е, че призоваваме г-н Борисов да даде
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната” призовава Бойко Борисов доброволно да си даде имунитета

" Нашата публична позиция е, че призоваваме господин Борисов да даде своя имунитет, защото има голямо напрежение в обществото и подозрение, че той е взел участие в едни или други незаконни действия. Считам, че това би трябвало да стане ясно на българските жители и би трябвало да има обективно следствие. С тази прокуратура мощно се колебая да е допустимо обективно следствие, тъй като казусът " Барселонагейт " е прочут от 2020 година, не е от през вчерашния ден ", сподели още той.

Иванов съобщи, че се надява скоро Иван Гешев да не бъде основен прокурор. " Но се надявам, че това няма да бъде едно конюнктурно решение. Надявам се на негово място да пристигна човек, който в действителност ще бъде въплъщение на прокуратурата като главен стожер на законността, и няма да бъде воден от ползи и политически игрички ", съобщи той по отношение на протичащото се в прокуратурата.

По думите му отговорността на Политическа партия е голяма в бъдещия кабинет и се чака сериозен отпор от политическите им съперници за устойчиво държавно управление, написа Българска телеграфна агенция. " Предполагам, че в обособените министерства ще има заложени бомби, които една по една ще стартират да изгърмяват. И цялата виновността ще се опитат да препишат на тъкмо този кабинет. Много е значимо българските гласоподаватели да осъзнаят тежестта на пропагандата, която шества из страната през последните няколко години ", сподели още Иванов.

Според него президентът Румен Радев се е присъединил в една нетипична за президентската институция роля - интервенция в конституционните процедури за лъчение на постоянно държавно управление. " Цялата машина на държавния уред сега е под шапката на едноличната власт на президента, което е извънредно рисково за парламентарната народна власт. Назначил си е службите, сменя посланици, чиновници в администрацията и държавните сдружения ", сподели Мирослав Иванов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР