Нашата най-голяма задача в момента е да дадем някакво решение

...
Нашата най-голяма задача в момента е да дадем някакво решение
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Най-голямата ни задача е да намерим решение на политическата криза

Нашата най-голяма задача сега е да дадем някакво решение на политическата рецесия. Това не би могло да стане без присъединяване на " Демократична България “. Това мнение изрази в ефира на NOVA Тома Биков от ГЕРБ в отговор на въпрос за допустима коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с мандат на Стефан Янев.

" Създаването на държавно управление не е гаранция за решение на политическата рецесия. Понякога това е опция и за нейното задълбочаване. С Българска социалистическа партия да управляваме - ние имаме решение на нашия конгрес. Не мисля обаче, че това би дало решение на политическата рецесия. Решение, без присъединяване на " Демократична България " във формулата, не би могло да се откри ", акцентира той.

Според него за трайно решение на политическата рецесия е належащо обединения, които са били в тежък спор – да вземат участие дружно в ръководството. " Мисля, че една структура, която оставя Демократична България отвън ръководството на страната, ще бъде нестабилна. Разбира се ние ще понесем единствени негатива. Ние нямаме проблем с това. Но казусът е, че няма да има смисъл от поемането от този негатив ".

Биков беше безапелационен, че в случай че политическата рецесия, в случай че се решавала единствено с аритметика, евентуално е щяла да бъде решена от дълго време. " Политическата рецесия се взема решение и със символни жестове. С лечение на раните и дълбоките аргументи, които са я породили ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР