Нашата любов, нашето сърце и внимание – това е детето

...
Нашата любов, нашето сърце и внимание – това е детето
Коментари Харесай

Плевен отбеляза Международния празник на детето - 1 юни

„ Нашата обич, нашето сърце и внимание – това е детето и за това има Международен ден на детето, който постоянно се отбелязва на 1-ви юни “.

Това сподели кметът на Плевен Георг Спартански, давайки старт на игрите и заниманията, които бяха част от програмата на Община Плевен във връзка отбелязването на Деня на детето1-ви юни.



Той означи, че за децата от детските градини и учениците от първи до четвърти клас, които към този момент приключиха образователната си година, стартира лятната почивка, която ще продължи три месеца и половина.

„ Благодаря и на вашите родители, тъй като за българина най-хубавото, благото и най-безценното сте вие децата, и всички което ние като родители го вършим с обич и сърце, тъй като вие го заслужавате и тъй като заслужавате по-модерен, по-красив и по-весел свят.

Вие сте най-красивото, което имаме ние родителите и по тази причина в здраве, забавление и игри, родителите ви да ви обичат, и ние да ви се радваме “, сподели още кметът Спартански.



Официалната празнична стратегия стартира в 17:30 часа, когато от ДКТ „ Иван Радоев “ потегли Карнавално шествие, водено от Общинския духов оркестър с диригент Пламен Марков. В него се включиха и артисти от плевенския Драматичен спектакъл.



Стотиците участници минаха Централната пешеходна зона, с цел да стигнат до беседката в Градската градина, където кметът на Плевен Георг Спартански даде старт на плануваните в програмата занимателни игри, песни, танци и изненади, които се организираха на няколко подиуми.

След това, от 20:00 часа на сцената на Водната каскада, децата от балетната школа, отбор „ Мизия “ и Вокална група „ Арлекин “ при Народно читалище „ Съгласие-1869 “ пред многочислената аудитория бешепредставенспектакълът„ Силата на фантазиите “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР