Нашата компания приветства и благодари на правителството за постоянните усилия,

...
Нашата компания приветства и благодари на правителството за постоянните усилия,
Коментари Харесай

„Филип Морис“: Браво за разбитата фабрика до Пловдив

" Нашата компания приветства и благодари на държавното управление за непрекъснатите старания, които доведоха до невиждано ниски равнища на контрабанда с цигари през последните 3-4 години ", сподели Джордж Маргонис, общоприет шеф „ Филип Морис България “.

С тези и сходни дейности, а по този начин също и оповестените данни за рекордно ниското равнище на ползване на противозаконни цигари от началото на тази година - 3.8%, България е образец за страните от Европейски Съюз и в международен мащаб за положителни практики и ефикасност в битка с противозаконната търговия.

Според последния отчет на KPMG 2018 противозаконното ползване на цигари в Европейски Съюз се пресмята на 8,6% от общото ползване, което съставлява 43,6 милиарда цигари – (за по-добра визия за този обем) - това е равностойно на размера на общия размер легални продажби на цигари в 3 страни дружно - Англия, Австрия и Дания. Като цяло, нивото на нелегално ползване на цигари в Европейски Съюз през 2018 година остава устойчиво спрямо 2017 г., разпознато е, обаче, повече от 30% повишаване на потреблението на подправени артикули – и това е най-голямото регистрирано повишаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР