Нашата коалиция е като италианско семейство, но проблеми в спалнята

...
Нашата коалиция е като италианско семейство, но проблеми в спалнята
Коментари Харесай

Николай Събев: Президентът е добрата тъща, която дава указания какво да правим в спалнята

Нашата коалиция е като италианско семейство, само че проблеми в спалнята нямаме, разгласи в неделя министърът на превоза Николай Събев в изявление за предаването " Защо, господин министър? “ на бТВ..

Това се случи откакто прикани водещата да играят на асоциации и посредством тях да отговори за положението на обединението. Последва провокативен въпрос каква е ролята на президента в това " семейство ".

" В тази игра ролята на президента Румен Радев е на положителната тъщата, която дава инструкции какво да вършим в спалнята, " сподели Събев.

" Тази, които предсказват предварителни избори, пък са съседите на фамилията, които чуват заран доста звук ", сподели още министърът.

На въпроса за кого би дал своя вот, в случай че въпреки всичко скоро има избори, той отговори: " Аз ще гласоподавам за тези, които ще подкрепят най най-после България да излезе от взаимозависимост – да престане да бъде 16-та република на Русия и да заеме достойното си място като европейска страна в един богат Европейски съюз, където нещата са добре контролирани “.

Събев вижда в лицето на съпредседателите на " Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев точно такива персони и по тази причина се е съгласил да взе участие в тяхното държавно управление.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР