Нашата голямата задача е да продължим битката с корупцията. Това

...
Нашата голямата задача е да продължим битката с корупцията. Това
Коментари Харесай

Петков: Има хора, които са готови да предадат националния ни интерес

Нашата огромната задача е да продължим борбата с корупцията. Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на присъединяване си в бизнес-закуска, проведена от Американската комерсиална камара в България, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тема на събитието е „ Устойчивост на трансатлантическите връзки сред България и Съединени американски щати. Общо бъдеще посредством диверсификация, декарбонизация на стопанската система и опазване на здравето “.

Ние сме част от общността на демократичните страни, където разпоредбите и законността са водещи. След тази основа, към този момент идват и общите ни ползи в областта на бизнеса. В момента имаме невиждана рецесия. " Когато бях в Украйна, аз го видях от първо лице – ракети прелетяха над българската делегация и се взривиха в жилищна постройка, покрай нас ", съобщи министър председателят в речта си пред участниците на форума.

Антикорупцията е и ограничение на непознати въздействия в България, най-много от Русия. Има хора, които са подготвени да предадат националния ни интерес, счита Петков. Според него България е в положение да пребори корупцията само, в случай че се изправи обединена против нея.

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР