Нашата дружба не е насочена срещу никого. Нито срещу Турция,

...
Нашата дружба не е насочена срещу никого. Нито срещу Турция,
Коментари Харесай

Борисов: Не сме нито срещу Русия, нито срещу Турция

Нашата дружба не е ориентирана против никого. Нито против Турция, нито против Русия. Там където се строи няма войни.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Белград.

Той взе участие в Съвета за съдействие на високо ниво сред Сърбия, България, Гърция и Румъния. Борисов беше посрещнат от президента на Сърбия Александър Вучич и от сръбския министър председател Ана Бърнабич.

Там, където се строи, няма войни, сподели Борисов. Според него би трябвало да покажем мъдрост, и че сме си научили уроците.

Борисов е оптимист, че могат да бъдат скъсени периодите за приемане на Сърбия в Европейски Съюз. По думите му това ще способства за развиването на целия район.

"Ние желаеме единни Балкани, желаеме да няма роуминг ", сподели министър-председателят по време на срещата на Съвета за съдействие на високо ниво сред Сърбия, България, Гърция и Румъния, която се организира през днешния ден в сръбската столица Белград.

Бойко Борисов смята, че Сърбия постоянно е била в сърцето на Европа. По думите му Балканите са натоварени с история, спорове и кръвопролития, само че към този момент е време това да се не помни и да се намерения по какъв начин хората да живеят по-добре. Според българския министър председател в този момент е моментът да се навакса пропуснатото.

Ние освен географски сме част от Европа, ние всички дружно не би трябвало да генерираме проблеми, сподели Борисов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР