Нашата държава не закупи това, което е необходимо, 10 двигателя

...
Нашата държава не закупи това, което е необходимо, 10 двигателя
Коментари Харесай

Авиоекспертът Ангел Борисов: Вероятно пилотът не е успял да укроти самолета и се е забил във водата

Нашата страна не закупи това, което е належащо, 10 мотора са задоволителни за пет самолета. В момента ми е известно, че 8 самолета са във въздуха. Тоест останалите с какво летят? Това попита авиоекспертът Ангел Борисов по БТВ. По думите му елементи се трансферират от един аероплан на различен.

До скоро законът забраняваше сходно нещо. Борисов е изумен, че във военната авиация това се позволява. За съпоставяне, в гражданската авиация това е неразрешено.

Авиоекспертът разяснява вероятните аргументи за случая с изтребител, който падна в региона на Шабла. " При стартирането на светещата цел виждаме едно отклоняване, което е значително в тази ситуация - увеличена отвесна скорост. Твърде евентуално е отвесното ускоряване да е било по-голямо, изненадало е водачът, който е бил заставен да направи извънредно внезапна маневра, с цел да се прицели още веднъж ", изясни той.

Това не е смешка в нощни условия и над морска повърхнина, където може би ще би трябвало да доближи безвредна височина, която е 200-300 метра. Ако пропадне по-надолу, това е изтребител с огромна скорост, той няма да може да укроти самолета и просто ще се забие във водната повърхнина. За мен това е главната версия и съвсем отива на дефинитивна, счита Ангел Борисов.

Той посочи още, че водачът не се е обадил нито на началник полети, нито е катапултирал. За самото катапултиране също би трябвало да се обади на ръководителя. Откритата избавителна жилетка съгласно него приказва, че при разбиването на машината тя просто е изхвърчала на открито.

Това, че той се е обадил, че задачата е изумена за мен изключва вероятността в същия миг да избухне ракета под крилото. До този миг всичко е било обикновено и в идващия миг, когато е трябвало да предприеме маневра по отдръпване от позицията, той не е съумял. Черната кутия ще покаже имало ли е и нещо друго, зародило в този момент&, сподели Ангел Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР