Нашата битка не е срещу всеядните, нашата битка е за

...
Нашата битка не е срещу всеядните, нашата битка е за
Коментари Харесай

Лют спор в студиото на Канал 3 на тема веганство

Нашата борба не е против всеядните, нашата борба е за правата на животните. Това би трябвало да е ясно. Искаме да извоюваме свободата и телесната цялост на животните. Това съобщи в ефира на предаването ”Всичко коз” по Канал 3 Никола Донев, ръководител на Български вегански съюз.

"Моите почетения към този младеж. От 34 години съм в кухнята. Нямам нищо срещу веганите и веганското хранене. Нямам нищо срещу и желая да излезем от фанатизъма. Искам да отделим животните от добитъка, тъй като добитъка е рандеман, 5000 години индивидът се пробва да се храни, изясни от своя страна Борислав Петров ", прочут като началник Петров, който също бе в студиото на ”Всичко коз”.

Събеседникът му обаче не се съгласи. "В този ред на мисли, излиза, че животните са поробени, тъй като и робите са били поробени и те са били добитък ", опонира Донев.

Добитъкът се репродуцира, с цел да може индивидът да не употребява даденостите на планетата, възрази началник Петров.

Ние замърсяваме извънредно доста планетата с тези ферми, озоновата дупка пораства с неимоверни темпове. Кравите създават доста метан и това въздейства доста на озоновата дупка, в случай че преустановим тези ферми ще създадем голяма услуга на планетата, счита Никола Донев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР