Нашата антикомунистическа теза си остава. Акцентът в програмата ни е

...
Нашата антикомунистическа теза си остава. Акцентът в програмата ни е
Коментари Харесай

Румен Христов: Не завиждам на тези, които ще управляват в опозиция с ГЕРБ-СДС

Нашата антикомунистическа теза си остава. Акцентът в програмата ни е стопанската система. Това съобщи пред Българска национална телевизия лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР – София Румен Христов.

" Ако осигурим стопански напредък след Коронавирус рецесията, можем да реализираме в края на мандата 1000 лева минимална заплата, 2500 лева междинна заплата ", сподели още той.

" Пенсиите са тежък проблем, тъй като огромна част от популацията живеят под екзистенциалния най-малко. Трябва да се върви с плавни стъпки, тъй като обещанията за 550 лева при започване на септември няма по какъв начин да станат. Нека не се дават обещание неща, които не могат да се изпълнят. Ще подкрепим изрично преизчисление на пенсиите ", заяви Христов.

" Препотвърждаването на датата за приемането на еврото беше добра стъпка на служебното държавно управление. Следващата значима стъпка за страната ни е да влезем в Еврозоната, разяснява лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР.

" Ние от дясно, споделяме че по-високите приходи трябват, само че това не може да стане шоково – не можем да печатаме пари ", разкри Румен Христов.

" Обвиняват ГЕРБ в кражба, само че математиката не се получава. Съюз на демократичните сили направи една идейна и осъзната коалиция с ГЕРБ. Съюз на демократичните сили дълги години е в съпротива, привикнали сме, даже и още веднъж да ни се случи. Не изпитвам завист на тези, които ще ръководят в съпротива с ГЕРБ-СДС – имаме хора с експертиза ", приключи Румен Христов.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР