Наш сънародник публикува във Фейсбук видео от къщата на собственика

...
Наш сънародник публикува във Фейсбук видео от къщата на собственика
Коментари Харесай

Зрелищно ВИДЕО: Циганин от "Столипиново" се пусна от къщата на собственика на "Хайнекен" в Женева и обяви на 3 езика какви ги върши там!

Наш съотечественик разгласява във " Facebook " видео от къщата на притежателя на " Хайнекен " в Женева и провокира възторг в обществените мрежи.

Айдован Милев прави обиколка на милионерския дом, до момента в който той към момента е в ремонт. Той самичък признава във видеото, че е служащ и взе участие в строителните действия, както и че е " ром от Столипиново ".

" Намираме се в Женева, в къщата на притежателя на " Хайнекен ". Ще ви покажа какво сме създали в тази къща. Говоря на три езика, тъй като имам другари турци, французи и българи.

Това го вършат необразовани роми от " Столипиново ". Тук има геометрия, физика, математика, изяснява Айдован, като демонстрира големия " слизащ басейн ", който се появява като че ли от нищото, а фонът е повече от ослепяващ - река Рона.

" През зимата е тераса, през лятото басейн. Къщата е най-малко 2000 квадрата, демонстрира още ромът от " Столипиново ", за какъвто се показва той.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР