Наш репортер се натъкна на страховито клипче от участие на

...
Наш репортер се натъкна на страховито клипче от участие на
Коментари Харесай

Това е краят! Емрах Стораро направи немислимото на свой концерт ВИДЕО

Наш кореспондент се натъкна на страховито клипче от присъединяване на дребния наследник на Тони Стораро – Емрах, който срита свои фенове и като по знамение не ги прати в болница. Постъпката му е покъртителна и заваляха стотици разочароващи мнения за артиста, който в последно време се изявява като същинска звезда. 

Видеото е направено от концерт на Емрах, който по описанието заключваме, че се е състоял в гр. Дулово. В разгара на купона той очевидно превъзбуден прави нещо безогледно, което насмалко да остави инвалиди няколко индивида от публиката.

 

Докато извършва един от огромните шлагери на брат си Фики, той взема решение да скочи в тълпата пред него. Така е гледал, че вършат доста от международните звезди. Но очевидно е пропуснал частта, в която звездите падат по тил към публиката си, а не непосредствено с двата крайници с риск да разбие нечия зурла.

Видеото е толкоз смешно, че буди единствено насмешки в обществените мрежи. „ Как си разрешава този да скача по този начин, сигурно е имало осакатени. За какъв се взе?! Толкова му е акъла, че да не може да реши по какъв начин се прави “, гневят се в мрежата./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР