Наш професор направи ужасяващи разкрития за бежанския център в столицата.Имам

...
Наш професор направи ужасяващи разкрития за бежанския център в столицата.Имам
Коментари Харесай

Проф. Радулов за бежанския център в Овча купел: Имаше опити за насилие срещу студенти

Наш професор направи ужасяващи разкрития за бежанския център в столицата.

" Имам доста неприятни усещания още от началото на мигрантския поток. Когато се сътвори този център до Нов български университет, започнаха проблемите. 2014 година имаше опити за изнасилвания на наши студенти, популярност Богу, бяха предотвратени от минаващи други студенти. Безредицата в тази държавна организация е доста огромна. Не знам дали се дължи на неприятното качество на охранителната активност, или фактически там царува някакъв батак, само че истината е, че тези хора са непрестанно отвън центъра ", коментира бившият основен секретар на Министерството на вътрешните работи, а в този момент и учител по национална сигурност в Нов български университет проф. Николай Радулов в студиото на  " Брюксел 1 ".

Той означи, че наоколо се намира поликлиниката, която обслужва кв. " Овча купел " и " Горна Баня ", а нам непрестанно има произшествия.

" Тези центрове, първо, би трябвало да се подчинят на някакви правила. Въпросът не е в това до какъв брой % е ангажиран центърът, а каква е дисциплината и има ли ред в него ", съобщи проф. Радулов в ефира на Bulgaria ON AIR. 

На въпрос по какъв начин ще се обезпечи защитата на мигрантските центрове, той отговори, че е обикновено бюджетът на частните компании да бъде трансфериран към бюджета на Министерство на вътрешните работи, написа novimi.bg.

" Тези пари са налични. Те са дадени за защита на тези центрове. Има един доста сериозен проблем - би трябвало ли да бъдат посред обитаеми места и то в центъра на " Овча купел "?. Ние се стремим да вършим умни градове с дребни местни центрове и внезапно напъхваме един подобен мигрантски център ", сподели проф. Радулов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР