Наш професор направи коментар за мигрантите на границата и служителите

...
Наш професор направи коментар за мигрантите на границата и служителите
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Има много корумпирани служители на границата

Наш професор направи коментар за мигрантите на границата и чиновниците на Гранична полиция.

" Концетрирахме се в тази ситуация с бургаските служители на реда, само че убийството е реалност. Всички тези хора са с неустановена идентичност. Всичко по следствието на случая в България към този момент е направено. В средите на Гранична полиция доста добре се знае кой какво прави. Там няма секрети и доста елементарно може да се разбере всичко. Не е моя работа аз да знам конкретиката и да я суфлирам на министъра. Каналите не единствено работят, а работят по-активно ".

Това сподели проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност, написа novini.bg.

" Трафикират си всичко.Имаше по едно време афганистанци с ранички, в които имаше доста опиати, заплаща се доста добре в Гранична полиция, аз знам за хора, които дори си заплащат, с цел да бъдат назначени там ", добави още той..

" Техниката работи, тя подава сигнали и се фиксира всичко. Що се отнася до пътищата на границата, те в действителност са в неприятно положение. Направени са неприятно, от тях знаете, че постоянно някой краде ", счита Радулов.

" Още предходната година предсказвах, че ще има огромна вълна от мигранти, оттова напън има, само че при тези, които пазят границата  има корупция, другояче няма по какъв начин всички тези мигранти да влизат`, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР