„Наш основен приоритет е жителите на район Централен, на всички

...
„Наш основен приоритет е жителите на район Централен, на всички
Коментари Харесай

Николай Радев: Разчитаме на партньорството на пловдивчани в управлението

„ Наш главен приоритет е жителите на регион Централен, на всички пловдивчани, да бъдат наши сътрудници в ръководството " - сподели на срешите си с поданици от квартал „ Съдийски " Николай Радев - претендент за кмет на Пловдив от левицата. В диалога с хората участваха и кандидат-районният кмет на Централен Тодор Стоилов и общински съветници от листата с № 56.

Те откроиха акцентите в персоналните си задължения за ръководството на града и региона и в платформата на Българска социалистическа партия „ Пловдив на хората ". „ Левицата е не за подмяната на едно лице с друго, а за промяна на модела на ръководство! " - акцентира пред съгражданите си Тодор Стоилов.

Общата система за отводняването на противоположната и дъждовната вода, причиняващата голям брой наводнения, бе изтъкната като значителен проблем за живeeщите в квартал „ Съдийски ". Към него бяха причислени и типичните за целия град препъникамъни: занемарените междублокови пространства, остарялата електрическа и канализационна мрежа и чистотата.

„ Славчо Атанасов не е опция, той е част от статуквото. Възможност за действителна смяна има. Това е„ Българска социалистическа партия за България ", с избор № 56! - съобщи в умозаключение Тодор Стоилов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР