Наш дълг като общество в настоящето е да изпълним по

...
Наш дълг като общество в настоящето е да изпълним по
Коментари Харесай

Янев: Наш дълг е да изпълним по най-добрия начин завета на предците ни

Наш дълг като общество в сегашното е да осъществим по най-хубавия метод завета на нашите предшественици и да осигурим просперитета на България. Това се показва в послание на министър-председателя Стефан Янев във връзка Деня на Независимостта на България, оповестиха във " Facebook " страницата на Министерски съвет.

" Уважаеми сънародници,

Поздравявам Ви по случай 113-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България. Националните старания за независимост и съединяване намират своето естествено продължение точно в този церемониален акт от преди повече от век, който дава на народа ни самочувствието на равноправна нация. Държавническият нюх, умелата дипломация и прозорливостта на предците ни в оня незабравим миг е знак за историческата зрялост на обществото и способността му три десетилетия след Освобождението праволинейно да държи във фокуса на своята ценностна система българската национална идея ", написа в обръщението на министър-председателя.

" Без постигнатата преди 113 години Независимост през днешния ден страната ни нямаше да има опция за всестранно независимо развиване. Наш дълг като общество в сегашното е да осъществим по най-хубавия метод завета на нашите предшественици и да осигурим просперитета на България. Тази нелека национална задача през днешния ден минава през превъзмогването на съществени рецесии, с които продължаваме да се оправяме дружно.

В изискванията на невиждана политическа рецесия като служебно държавно управление сме призвани да подсигуряваме на българските жители почтени и свободни избори. Пандемията продължава да бъде голямо предизвикателство, само че съм сигурен, че с общи старания ще го преодолеем, като имаме отговорно отношение и като се осланяме се на достиженията на медицината. Икономическият напредък на страната също продължава да е всекидневно на нашето внимание, тъй че в разговор с бизнеса и жителите да работим за благополучието на страната. Днес България е свободна, самостоятелна, демократична страна и отговорност на всички нас е тя да пребъде ", съобщи Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР