Наш дълг е да служим на целия български народ, горд

...
Наш дълг е да служим на целия български народ, горд
Коментари Харесай

Кирил Петков: 6-метрова вълна може да залее Монтана

" Наш дълг е да служим на целия български народ, горделив народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и поради това България е изправена пред големи провокации “, уточни той.

Петков напомни, че 2 милиона са избрали място за живот отвън България, съобщи през днешния ден.бг.

„ На всеки площад, на който се срещнахме с гласоподаватели ни споделяха: Върнете ни младежите назад - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не съумяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български предходната година “, разяснява водачът на Политическа партия.

„ А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е стартират, за болничното заведение в Ямбол, където болните се придвижват в одеала, или хората в Силистра, които чакат мост над Дунав, за заплахата, която грози Монтана, в случай че стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее 6 метрова вълна, заливаща целия град. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат автомагистрала Хемус “, уточни като образец за пропуските Петков.

Той попита риторично, по какъв начин сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да вземат решение тези проблеми.

" И отговорът се крие в лакомия, нарцисизъм и безгрижие не на всички, само че на доста от тях. А по разрушените ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, само че те не са на бизнеса, а на хора близки до някогашната власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това би трябвало да спре и то през днешния ден “, настоя Петков.

" Нека всеки един като депутат да каже желая да бъда част от смяната и ще решим проблемите. Всички дружно да заявим, че е време за нулева приемливост към корупцията, кражбите, да пазиме ползи на гласоподавателите си, време е за просперираща България и да сме деен лен на Европейски Съюз. Време е България да е водач в района, да има известност на страна, на която може да се има доверие, в страна която младите се връщат назад, време е за нововъведения. Време е всички ние да си свършим работата “, прикани той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР