Насер Ал-Келайфи посети Луис Енрике и Пари Сен Жермен на

...
Насер Ал-Келайфи посети Луис Енрике и Пари Сен Жермен на
Коментари Харесай

Келайфи към Мбапе: Който не уважава клуба, няма място в ПСЖ

Насер Ал-Келайфи посети Луис Енрике и Пари Сен Жермен на новия подготвителен център в Поаси. Сред играчите беше Килиан Мбапе, а групата от играчи театралничи за фотография като държаха фланелка на Серхио Рико, който претърпя доста тежък случай по време на конна езда.

Президентът изнесе тирада на играчите, която продължи към 15 минути, с цел да удостовери клубната политика и да разгласи, че нито един не е над клуба. Съобщението не бе непосредствено адресирано към Мбапе, само че беше ясно, че френският клуб няма да отстъпи за желанията на нападателя. Самият той по време на фотографията беше застанал надалеч от президента на клуба и не се беше прегърнал с някой от съотборниците си.

„ Никой не е над клуба, даже и аз. Този, който не желае да играе за емблемата или не я почита, не трябва да бъде тук. Клубът построи най-хубавата база и терени в света (Поаси). Тук играчите би трябвало да просперират без извинения. Не ви липсва нищо. Трябва да се фокусираме върху представянето ни и тогава резултатите ще дойдат. Можем да играем превъзходен футбол, защото разполагаме с впечатляващи играчи и почитателите ще ни окуражават “, сподели президентът на ПСЖ на новата база на клуба.

First training all together. You are with us ❤️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР