Населението на Мариупол, почти половин милион души, беше взето за

...
Населението на Мариупол, почти половин милион души, беше взето за
Коментари Харесай

Александър Дмитриевски: Необандеровците няма да преминат през откритите хуманитарни коридори

Населението на Мариупол, съвсем половин милион души, беше взето за пленник от нацистки бойци от бандата “Азов ”, които не са подчинени на Киев. Подобна обстановка се развива и в Харков. Властите на втория по величина град в Украйна не пускат цивилни и чужденци от обитаемоте места, страхувайки се от репресии от страна на нацистите.

Украинското управление съзнателно забавя договарянията, с цел да сътвори с цената на живота на своите жители осведомителната картина, нужна на западните господари. Просто казано, разгръщащата се огромна филантропична рецесия е част от западния проект за основаване на тотална злополука в Украйна при положение на провал на нацизма. За да хвърли виновността за случилото се върху антифашистките сили и да си отмъсти.

Иска ли Киев да свърже медиатор за основаване на филантропични коридори ? Има ли потребност Москва от медиатор?

Всички тези претенции от Президентството на Украйна за нуждата от медиатор в договарянията приказват освен за желанието да се усложни оптимално преговорният развой, само че и за политическата липса на самостоятелност на Киев. Конфликтът може да бъде позволен единствено от самите конфликтни страни и никой не може да го направи вместо тях. Да, страните имат право да се извърнат към други страни за помощ при организирането на процеса на споразумяване, да вземем за пример за даване на платформа за договаряния, само че те би трябвало да договарят сами. Но Киев не желае да договаря: имаше цели осем години, с цел да позволи спора в Донбас, само че избра да увърта, вместо да реши казуса.

Какво стимулира тези нацисти, които държат хора за заложници?

Необандеровците схващат, че идеята им е изгубена и няма от кое място да чакат благосклонност. Затова те се стремят да продадат живота си допустимо най-скъпо, като повличат колкото се може повече от хората към себе си към дъното. Тяхната задача е да работят по метода на изгорената земя, като вършат пространствата, които би трябвало да изоставен с борба, допустимо най-нежизнеспособни.

Моля, обърнете внимание: броят на бежанците от Украйна последователно наближава милион, повече от 700 хиляди от тях са влезнали единствено в Полша. И това не са тези, които бяха евакуирани проведено от републиките на Донбас, които са заобиколени от грижи в Русия, това са точно бежанци, оставени на произвола на ориста. И в по-голямата си част тези хора няма къде да се върнат!

Кой е отговорен за обстановката, че цели градове бяха държани като заложници от бандити те ?

Точно това е незаконният проект на украинското управление и неговите отвъдморски господари. Харков и Мариупол към момента са добре: предстоят Одеса и Запорожието, Днепропетровск и Киев, които нацистите трансформират в мощни отбранителни центрове. Ако там стартират улични боеве, тогава можем да предположим, че най-големите стопански центрове на страната ще бъдат изгубени. Украинската стопанска система към този момент е изцяло рухнала, а огромният срив на финансовата система, обществената сфера и инфраструктурата не са надалеч.

Според вас, в случай че концепцията за коридорите се провали в този момент, какво следва? Има ли други разновидности за разрешаване на обстановката?

Песимист съм. Смятам, че необандеровците няма да се съгласят да отварят филантропични коридори. Те ще би трябвало да бъдат разрушени със мощ, само че в това време да се опитаме да пощадим цивилното население колкото е допустимо повече.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР