НАСА планира да изпрати загадъчно човешко съобщение до една от

...
НАСА планира да изпрати загадъчно човешко съобщение до една от
Коментари Харесай

НАСА разкрива „съобщение в бутилка“ за извънземни, които да бъдат изпратени до луната на Юпитер с улики за човечеството

НАСА възнамерява да изпрати загадъчно човешко известие до една от ледените луни на Юпитер, Европа, защото счита, че луната е идеално място за " извънземен живот ". Миналата година разгласи акцията си „ Послание в бутилка “, която ще бъде изпратена до Юпитер посредством галактическия транспортен съд Europa Clipper.

Мисията се чака да излети някъде през октомври тази година, само че няма да доближи до Луната до 2031 година Като част от акцията обществеността беше помолена да подпише имената си - и в този момент повече от 2,6 милиона имената на хората са гравирани в микрочип, който ще бъде изпратен в космоса. Само с размер на стотинка, чипът е основан в лабораторията за микроустройства в лабораторията за реактивни мотори на НАСА в окръг Лос Анджелис.

НАСА също по този начин възнамерява да изпрати железна възпоменателна плоча с размери 7 на 11 инча и с графични детайли от двете страни. Тя ще включва гравюра на стихотворението „ Възхвала на мистерията: стихотворение за Европа “, което е написано от американската стихотворец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР