Нас би ни притеснило не да се започне разговорът с

...
Нас би ни притеснило не да се започне разговорът с
Коментари Харесай

Иванов след консултациите: Би ни притеснило ако ДПС остане в крайната конфигурация

" Нас би ни тормозило не да се стартира диалогът с Движение за права и свободи, би ни тормозило в случай че те останат в диалога и бъдат част от крайната настройка ". Това съобщи след края на диалозите при президента Христо Иванов от " Демократична България ".

Той добави, че Има Такъв Народ задават формата, само че " може и без нас ", в случай че те изберат по този начин Движение за права и свободи да взе участие в ръководство. " За нас е значимо идващото ръководство да бъде ваксинирано от най-хубавите специалисти по дълбоката държавност - Движение за права и свободи ", сподели той.

След края на консултацията при президента от " Демократична България " обявиха още, че има късмет да се излъчи държавно управление. " Това е късмет, за който ние ще работим ", добави Христо Иванов.
 Христо Иванов: Демократична България може и да е в съпротива (ВИДЕО) Христо Иванов: " Демократична България " може и да е в съпротива (ВИДЕО)
Обединение " Демократична България " е готово да способства за съставянето на постоянно държавно управление, само че няма да направи това непременно....

" Подкрепата би трябвало да е дефинирана и да стъпва на ясни задължения и политики ", съобщи още той във връзка възможната поддръжка за кабинет на Има Такъв Народ.

" Няма да отстъпим от правосъдна промяна, смяна в регулаторите, дълбока промяна в службите, както и от битката с корупцията ", разяснява още Иванов.

" Нямаме интерес да излъчваме хора за някакъв потъващ транспортен съд " - по този начин отговори Иванов на въпрос дали ще излъчат човек за държавното управление на Има Такъв Народ в случай че получат такова предложение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР