Нарязаната с макетно ножче Дебора проговори за първи път пред

...
Нарязаната с макетно ножче Дебора проговори за първи път пред
Коментари Харесай

Дебора криела синините месеци наред с гримове

Нарязаната с макетно ножче Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото безчовечие с детайлности във видео качено в канала на " Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ " в YouTube. 18-годишното момиче се е срещнало с насилника си Георги Георгиев през септември предходната година в дискотека в Стара Загора. 

Георгиев работил в нощния клуб като защита. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълноправие, за разлика от нейните връстнички, на които е желал пари, с цел да влязат.
Георгиев работил нелегално, без контракт, по думите на момичето. Дебора в никакъв случай не се е напивала, не е употребявала опиати или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. " Винаги, когато отивам на дискотека си взимам вода и държа в ръка от самото начало ", твърди момичето.

Извършителят на жестокото принуждение е пощипвал и флиртувал с малолетното тогава момиче. Самият той е изискал да й покаже документи за бракоразвод, откакто Дебора е схванала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едвам на 17 години, когато се е влюбила в него, удостовери и майката на момичето. Тя добави в изявлението пред Цанов, че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с плесници и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от вкъщи й казвал ехидно,,Няма да оцелeеш ".,,Крила съм синини с декор дьо загар, когато ме душеше, един път припаднах, само че той ми сподели знам какво върша, няма да умреш ", през сълзи сподели Дебора във видеото.



" Никога не сме излизали обществено с изключение на, когато ходех да го виждам на работното му място. " Не съм ходила даже в дома му ", споделя тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР