Нарушители окупираха тротоарите в центъра на Пловдив, сигнализира читател на

...
Нарушители окупираха тротоарите в центъра на Пловдив, сигнализира читател на
Коментари Харесай

Нарушители окупират тротоарите в центъра на Пловдив, глоби кога?

Нарушители окупираха тротоарите в центъра на Пловдив, алармира четец на TrafficNews . От изпратените фрагменти се виждат няколко автомобила, паркирани на тротоара, един паркирал пред резервоар за отпадък и още няколко от неправилната страна. Локацията е ул. „ Цар Иван Александър ”.
Прочетете още
Шофьорите са сметнали за „ вярно ” да зарежат колите си както е комфортно, вместо да потърсят друго свободно паркомясто. Улицата е еднопосочна и има подложен знак за „ Синя зона ”. Дори и да са заплатили още веднъж са в нарушаване по отношение на разпоредбите за престой и паркиране.

„ Ако заплащат за синя зона, то с изключение на 2 лв., би трябвало още по 20 лв. за прекъсване на тротоара да ги глобяват ”, добавя читателят.

Междувременна сходна е и обстановката на бул. " Пещерско шосе " и една от пресечките му. Автомобилите там са паркирали, само че не и както следва по разпоредбите. Друг вочач е решил даже да постави автомобила си на сянка под дърво, макар че последните дни е облачно даже. Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР