Нарушение на правилника за движение по пътищата от страна на

...
Нарушение на правилника за движение по пътищата от страна на
Коментари Харесай

Моторист ръкопляска на полицаи след нарушение ВИДЕО

Нарушение на правилника за придвижване по пътищата от страна на служители на реда накара моторист иронично да ръкопляска на органите на реда. Случаят е от София.

Грешната стъпка на униформените е снимана на видео от регистратора на моториста.

На фрагментите се вижда по какъв начин патрулката прави противоположен завой до кръстовище и блокира насрещно движещите се, засичайки лидера на мотора. При което идват и " аплодисментите " за осъществяването на служителите на реда.

Някои показаха, че мотористът също прави нарушаване тръгвайки напряко от лента за лява лента, само че други показаха, че поради паркиралите коли в дясната лента няма друга опция.



Потребители спориха за дейностите и на двамата водачи.

" Патрулката се включва от присечка и там ясно се вижда, че линията е двойна ПРЕКЪСНАТА! тоя със скутерчето нарушава, че пляска и кара без ръце ", пази служителите на реда Иван Стоименов, макар че се вижда противоположния завой на патрулката на видеото.

" Патрулката ясно се вижда, че прави противоположен завой, а не излиза от директната, а мотора потегля лентата за напряко, само че от най-дясната и страна. Айде досетете се от къде знам. Хранете ме колкото желаете, само че този противоположен завой е меко казано недопустим в случай, че се попречва прекосяването на други МПС-та. В закона ясно е разказано по кое време можеш и по кое време не да се включваш в придвижването. ", отвърна Теодор Иванов.

Кадри: Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем заедно
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР