Народното събрание трябва да търси решение на проблемите в енергетиката.

...
Народното събрание трябва да търси решение на проблемите в енергетиката.
Коментари Харесай

Добрев: Азерският газ е разпределен още преди 10 години

Народното заседание би трябвало да търси решение на проблемите в енергетиката. Тази позиция изрази в декларация от трибуната някогашният енергиен министър и в този момент народен представител от ГЕРБ Делян Добрев. Опозицията е обезпокоена от енергийната рецесия, а Добрев сигнализира, че в страната газ няма.

Още от 1 август ще изпитаме дефицит на газ, счита националният представител. Добрев предизвести, че няма количества газ от Азербайджан, както оповестиха от Министерски съвет, а количествата газ от Азербайджан са разпределени още преди 10 години. За октомври, ноември и декември дефицитът на газ е 70%, посочи той. От януари оставаме единствено с контракта от Азербайджан, по думите му.

Той напомни, че ГЕРБ желаят да се наложи таван на цените на горивата. Този план на решение го няма в дневния ред, подлага на критика Делян Добрев. Според него цената на горивата е тематика, която тревожи българските жители.

Той иронизира нулевата приемливост към корупцията на Политическа партия. Опозицията захапа болшинството и за меморандума с GEMCORP.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР