Народното събрание ще обсъди на първо четене промени в Закона

...
Народното събрание ще обсъди на първо четене промени в Закона
Коментари Харесай

Парламентът ще обсъди на първо четене промени в Закона за здравословни и безопасни условия на труд

Народното заседание ще разиска на първо четене промени в Закона за здравословни и безвредни условия на труд, планува първа точка за работа на депутатите, съгласно проектопрограмата, оповестена на интернет страницата на Народното събрание.

Очаква се народните представители да обсъдят и промени в Закона за устройство на територията, както и в Закона за българския жестов език.

Продължението на първото четене на законопроектите за силата от възобновими източници в морските пространства също е в оферти дневен ред за работа на Народното събрание. В плана на стратегия е първото гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за локалните налози и такси, както и законопроект за изменение в Закона за водите.

На второ гласоподаване се чака да бъдат дебатирани промени в Закона за корпоративното подоходно облагане. В плана за дневен ред е включен Законопроект за одобрение на Изменение № 1 на Споразумението за даване на помощни услуги в поддръжка на правенето на Планове за ръководство на речните басейни и на Планове за ръководство на риска от наводнения за Република България сред Министерството на околната среда и водите и Международната банка за възобновяване и развиване от 26 юни 2018 година

В плана на стратегия се планува и чуване на шефа на НЕЛК Кънчо Райчев по отношение на проблеми на хората с увреждания в работата на ТЕЛК и НЕЛК. Вносител на настояването е Деница Сачева от ГЕРБ-СДС, припомня Българска телеграфна агенция.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР