Народното събрание ще бъде свикано с указ от мен на

...
Народното събрание ще бъде свикано с указ от мен на
Коментари Харесай

Президентът обяви кога свиква новото Народно събрание ВИДЕО

Народното заседание ще бъде свикано с декрет от мен на 21 юли от 9 часа, разгласи президентът Румен Раев пред публицисти.

" Сега е моментът политиците да си свършат работата. Да намерят обединяване, да намерят пресечни области на техните ползи, които в действителност да бъдат ползите на всички нас - българите. Всички чакаме от тях да продължат демонтажа на порочния управнически модел, да се пресекат кражбите, да се укрепи държавността, да намерим най-накрая излаз от икономическата рецесия, несправедливостта и бедността. Да тръгнем по нов, съвременен път за развиване на страната ", уточни президентът.

Той поздрави " ИТН " за изборната победа. " Това, което те започнаха през вчерашния ден е отваряне на вратата към разговор и намиране на решение на проблемите пред българската политическа система ", акцентира Радев.

" И предложенията, и одобряването на решение служебното държавно управление да премине в постоянно, зависят от българските народни представители и от свободната воля на министрите ", съобщи президентът.

Относно отстраняването на шефа на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов, президентът изясни, че е делегирал цялостно право на министрите да дефинират своята кадрова политика. " Те би трябвало обаче да го вършат стимулирано. Едно от огромните упования на всички българи е да се откри най-накрая ефикасен модел на българското опазване на здравето. Очевидно днешният модел не работи добре. Той води до прецеденти, до преобразяване на опазването на здравето ", безапелационен е Радев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР