Народното събрание продължава работата по сформирането на постоянните комисии. Вчера

...
Народното събрание продължава работата по сформирането на постоянните комисии. Вчера
Коментари Харесай

Кирил Петков към ГЕРБ и ДПС: Кой ви се обади снощи, за да ни вземете спортната комисия?

Народното заседание продължава работата по сформирането на непрекъснатите комисии. Вчера след гласуването на състава на Комисията по бюджет и финанси, съвещанието беше прекъснато поради кавги по разпределянето на заместник-председателските места в някои от комисиите.
" Какво се случи през вчерашния ден? След като спортната комисия беше отредена на " Продължаваме промяната ", някой или " кой " се обади на Движение за права и свободи и на ГЕРБ и помоли да се смени комисията на спорта. Знаете ли за какво? Защото господин Василев през вчерашния ден подаде сигнал против настоящия министър Весела Лечева в КПКОНПИ, което значи, че вие умирате от боязън, че ръководителят на спортната комисия би ви разкрил ", съобщи по време на дебатите съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.
По думите му от Движение за права и свободи през вчерашния ден на председателски съвет са споделили, че " им е доста значимо с цел да си върнете спортната комисия ". Причината - не желаят Василев да е ръководител.

" Нека целият български народ да знае, че когато някой се осмели да подаде сигнал в КПКОНПИ, и от ГЕРБ, и от Движение за права и свободи скачат координирано ", съобщи някогашният министър председател, представен от actualno.com

Отговорът на Движение за права и свободи не закъсня. Хамид Хамид от партията разгласи, че първата поръчка от някогашния ръководител на Народно събрание Никола Минчев е била Политическа партия да вземат председателски места в правната, енергийната, районната, обществената и антикорупционната комисия.

Подкрепи го Делян Добрев от ГЕРБ, който подсети, че в предходното Народно заседание опозицията не е получила нито едно председателско място в комисиите. Политическа партия отговори, че е имало предложение депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи да оглавят комисии, само че те са отказали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР