Народното събрание освободи от ДДС ваксините срещу коронавирус. Това стана

...
Народното събрание освободи от ДДС ваксините срещу коронавирус. Това стана
Коментари Харесай

Парламентът освободи от ДДС ваксините срещу коронавирус

Народното заседание освободи от Данък добавена стойност имунизациите против ковид. Това стана посредством промени в Закона за Данък добавена стойност.
Абсолютно безсмислено е освобождението на имунизациите от Данък добавена стойност, в случай че страната ще ги заплаща, изясни социалистът Румен Гечев. Според него от левия джоб излизат 20% и влизат в десния.
 Корнелия Нинова: Управляващите отхвърлиха да запишем, че имунизациите против COVID-19 ще са доброволни и безвъзмездни Корнелия Нинова: Управляващите отхвърлиха да запишем, че имунизациите против COVID-19 ще са доброволни и безвъзмездни
Управляващата коалиция – ГЕРБ и Обединени патриоти, отхвърлиха да запишем в решението на Народното събрание, че имунизациите против COV...
" Трябва да подкрепим директивите на Европейски Съюз, които внасят спомагателна изясненост сред страните членки на Европейски Съюз, Англия и Северна Ирландия.
По това няма никакъв спор. Няма спор и по въпроса с имунизациите ", зави аленият народен представител. Според него, откакто през вчерашния ден е станало ясно, че те ще са безвъзмездни, нямало смисъл от този текст.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР