Народното събрание обсъжда на извънредно заседание внесения вот на недоверие

...
Народното събрание обсъжда на извънредно заседание внесения вот на недоверие
Коментари Харесай

Парламентът обсъжда вота на недоверие към Министерския съвет

Народното заседание разисква на изключително съвещание импортирания избор на съмнение към държавното управление на премиера Николай Денков за бранш „ Енергетика “. В пленарната зала са министър-председателят Николай Денков, министърът на финансите Асен Василев и министри от кабинета.

По предложение на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ разискванията се предават директно по Българска национална телевизия и БНР.

Миналата седмица 72-ма народни представители от „ Възраждане “, „ Българска социалистическа партия за България “, „ ИТН “ и нечленуващият в парламентарна група Радостин Василев внесоха избор на съмнение „ поради неуспеха на държавното управление в бранш „ Енергетика “. Разискванията бяха планувани от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков за през днешния ден. Гласуването ще бъде на следващия ден, 24 часа след привършване на дебатите.

В 11:00 часа ще дам отмора по отношение на идния председателски съвет, разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков при започване на изключителното съвещание. Предвидено е председателският съвет на Народното събрание да разиска тематиката за националната сигурност в подтекста на войната против Израел и войната в Украйна.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР