Народното събрание е заделило солидната сума от 115 000 лв.

...
Народното събрание е заделило солидната сума от 115 000 лв.
Коментари Харесай

Депутатите ще учат чужди езици за 115 000 лева

Народното заседание е заделило солидната сума от 115 000 лева за чуждоезиково образование на депутатите и на своите чиновници. Това излиза наяве от социална поръчка, оповестена на парламентарния уебсайт. Прогнозната стойност на поръчката е без Данък добавена стойност.

Става въпрос за уроци по общ британски, немски и френски език „ с отзивчива устременост “, както и профилиран британски за адвокати, и профилирани британски, немски и френски за работа с институциите на Европейския съюз. Фирмата, която завоюва поръчката, ще организира образованията в продължение на 3 години - от 2019 година до 2022 година

От участниците в състезанието се чака да разполагат с минимум 5-има учители с магистърска степен по британска, немска и френска лингвистика и подготовка да преподават съответните езици с най-малко 3 години стаж зад тила си. Изисква се да имат и най-малко по един учител, който да може да организира посочените профилирани езикови образования. За тази цел претендентите за публичната поръчка би трябвало да внесат документи, доказващи образованието, квалификацията и стажа на своите учители.

Офертите ще се правят оценка по критерия „ най-ниска цена “, като най-голяма тежест ще има цената за един образователен час образование на общ английски/немски/френски език.

Парламентът упорства и за гаранция, обезпечаваща осъществяването на контракта, в размер на 4% от оптималната позволена стойност на поръчката.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР