Народното събрание е публична институция и на закрито и народните

...
Народното събрание е публична институция и на закрито и народните
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Вирусът не е променил яростта си, промени се поведението на българските граждани

Народното заседание е обществена институция и на закрито и народните представители са задължени да бъдат с маски, каквито са заповедите на министъра на опазването на здравето. Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.

Народните представители би трябвало да бъдат образец със своето държание и в случаите, в които нарушаваме заповедите, няма по какъв начин да има напрежение, съобщи той.

По думите му Регионалната здравна ревизия е идентифицирала 10 депутати без маски. Двама депутати от Българска социалистическа партия и един самостоятелен ще бъдат препоръчани за санкции от РЗИ. Те би трябвало да си платят санкциите като всички останали български жители, които не носят маски, уточни Адемов.

На косъм от абсолютния връх по инфектирани с ковид у нас, вирусът взе две жертви

Вече трета седмица пораства броят на инфектираните, усилва се и броят на тези, които постъпват в болница, както и броят на инфектираните медици. Всичко това съставлява сериозен проблем, акцентира депутатът от Движение за права и свободи

Никой не може да предвижда какво ще се случи оттук насетне, само че вирусът не трансформирал своята вирулентност, своята гняв, промени се държанието на българските жители. Облекчаването на ограниченията на процедура докара до увеличение на броя на инфектираните. Притеснителното е, че към този момент с изключение на огнищата на COVID-19, се следи и дифузно разпространяване на вируса, сподели още Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР