Народното събрание да работи без великденска ваканция - това предложение

...
Народното събрание да работи без великденска ваканция - това предложение
Коментари Харесай

Предложение на партията на Слави: Парламентът да няма ваканция по Великден

Народното заседание да работи без великденска почивка - това предложение ще бъде направено от " ИТН ", заяви ръководителят на Народното събрание Ива Митева, която е народен представител от партията на Слави Трифонов.
Според думите ѝ, става въпрос за два дни след формалните празници (в първата седмица на май работни са 5-ти и 7-ми май).
 Депутатите към този момент са в лятна почивка - за какво, като при започване на април одобриха да нямат такава? Депутатите към този момент са в лятна почивка - за какво, като при започване на април одобриха да нямат такава?
Парламентът излезе във почивка до 2 септември. Денят е по-специален за депутатите, които за финален път заседават в тази постройка, пред...
" Обсъдихме основаването на първите комисии. Това, което изрично считаме, е, че би трябвало да има Комисия по правни въпроси, Комисия по бюджет и финанси и може би Здравна комисия, защото това се постанова. Налагат се чувания, постановат се задаване на въпроси и приемане на съответните отговори ", съобщи още Митева.
" Това към момента най-малко аз не съм го коментирала. Ние през днешния ден имаме желание да внесем законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Надявам се да съберем поддръжка по доста от пунктовете в законопроекта. Те касаят региони в чужбина, пощенското гласоподаване, отварянето на гласуването на българите в чужбина ", сподели Ива Митева.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР