Народното събрание да излъчи членове на Националния оперативен щаб, които

...
Народното събрание да излъчи членове на Националния оперативен щаб, които
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Парламентът да излъчи членове на щаба

Народното заседание да излъчи членове на Националния действен щаб, които да бъдат конституирани до края на деня. За това прикани от парламентарната естрада здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов.

Призивът му бе по отношение на рецензиите, отправяни от някои политически сили по адрес на щаба, дейностите му и компетентността на някои от членовете му.

„ Няколко дни чувам по какъв начин разнообразни представители на другите политически партии оферират членове на НОЩ, имат хрумвания за неговите функционалности, за неговия състав и дейности. Ако в действителност смятате, че НОЩ е орган, който може да ръководи пандемията, дайте вашите оферти за членове “, сподели Ангелов.

Той напомни, че в четвъртък щабът ще даде следващия си брифинг, на който ще осведоми хората за развиването на пандемията.

" Моля, в случай че през днешния ден е допустимо, дано Народно събрание да вземе решение и да даде членове на НОЩ, които до края на деня да бъдат конституирани. Можем дружно да покажем, че обединени в действителност мислим и вършим това, което приказваме, а освен приказваме ", съобщи здравният министър в оставка.

По думите му пандемията в България може да бъде овладяна с три неща – разсъдък, разсъдък и дисциплинираност.

" Само единни можем да се надигнем и да победим пандемията от COVID-19. До момента тя се ръководи сполучливо, а това е очевидно за всички. Числата го демонстрират. Ние съумяваме да излезем сполучливо и от третата вълна “, безапелационен бе Ангелов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР