Народно събрание прие оставката на министър-председателят акад. Николай Денков. Депутатите

...
Народно събрание прие оставката на министър-председателят акад. Николай Денков. Депутатите
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: НС прие оставката на Денков

Народно заседание одобри оставката на министър-председателят акад. Николай Денков. Депутатите гласоподаваха с цел да се задейства процедурата по ротация.

Във вторник, когато се навършиха 9 месеца от встъпването на държавното управление в служба, Денков подава оставката си в деловодството на Народното събрание.

,,С депозирането на моята оставка, моля договарянията да стартират веднага``, сподели Денков.

Оставката на премиера Николай Денков е с вносители Министерски съвет и официални вносители Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов.

" Тъй като това е оставка, която депозирам персонално, избирам аз да показва съответните причини ", разгласи Денков.

В допълнението той намеси " Осемте джуджета " и " Нотариуса ". Като означи, че в идващите дни ще бъдат показани от министрите резултатите от работата на кабинета за миналите 9 месеца. Денков заяви данни в числа за " напредването " на страната през този интервал и повишените приходи на българина. Той посочи преимуществата на Бюджет 2024. Денков не пропусна да се похвали с въздушно-капковия Шенген и поддръжката за Украйна " в битка против съветския агресор ".

,,Въпреки " саботажите и провокациите " ППДБ са подготвени да продължат осъществяването на заложената стратегия и ще поддържат държавно управление с министър-председател Мария Габриел``, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР