Народно читалище Зора 1858, гр. Дупницаобявиконкурс за детска рисунка на

...
Народно читалище Зора 1858, гр. Дупницаобявиконкурс за детска рисунка на
Коментари Харесай

Читалище Зора обяви конкурс за рисунка на тема „С четка в ръка да посрещнем пролетта“

Народно читалище " Зора 1858 ", гр. Дупницаобявиконкурс за детска рисунка на тематика „ С четка в ръка да посрещнем пролетта “. В състезанието могат да вземат участие деца на възраст от 7 до 14 години. Участниците ще бъдат разграничени в две възрастови групи:
- първа възрастова група – 7-10 години;
- втора възрастова група – 11-14 години.
Конкурсът е самостоятелен. Колективни рисункинесе одобряват.Условие етворбитеда не са представяни в други състезания. Всеки участник може да се включи с до 2 (две) рисунки, размер А3 (35x50), като може да се употребява свободно определена техника.
Творбите би трябвало да бъдат съпроводени с три имена на участника, възраст, адресителефон за противоположна връзка.
Картините ще се одобряват в НЧ „ Зора 1858 “ или по пощата на адрес: гр. Дупница, ПК 2600, пл. „ Свобода „ 1 за състезанието „ С четка в ръка да посрещнем пролетта “.
Компетентно жури ще оцени творбите и ще присъди награди за първо, второ и трето място във всяка възрастова група. Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени при започване на месец април.
Творбите на всички участници ще бъдат оповестени във виртуална изложба, която ще може да се прегледа във фейсбук страницатаНародно читалище " Зора 1858 ", гр. ДупницаКартините ще бъдат подредени и в галерия в постройката на читалището. Крайниятсрок за изпращане на конкурсните творбие31 март.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР