Народният театър поставя на площада пред централния си вход 250

...
Народният театър поставя на площада пред централния си вход 250
Коментари Харесай

От чистачките до директора: 250 сини звезди пред Народния театър

Народният спектакъл слага на площада пред централния си вход 250 сини звезди с имената на целия екип - от чистачките до актьорите и шефа, оповестиха от трупата. Идеята е част от третото издание на " Театър пред театъра ", а първите 60 звезди ще се появят още тази сряда.  
250 ЗВЕЗДИ ГРЕЙВАТ ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР ОТ СРЯДА! 250 големи сини звезди ще украсят пространството пред централния...
Публикувахте от в  Директорът Мариус Донкин сподели, че това е жест на признателност към актьорите, екипите и администрацията , които през целия сезон работят за реализацията на спектаклите. " Всеки един човек, който е тук, в тази постройка, без значение дали е на сцената, зад или под нея, е значим, добави той. Ние сме като един голям град, един добре смачкан часовников механизъм, в който е значимо всяка парченце да работи в синхрон с останалите, с цел да се случва магията на театъра ".

На 24 юни ще стартира градежът на сцената и трибуната, с цел да посрещнат първите близо 1000 фенове на 2 юли. Откриването на фестивала е на 2 юли с " Ромул Велики " на Малък градски спектакъл " Зад канала ". На 3 и 4 юли ще се играе " Лисичета ", на 5 и 6 юли - " Един безразсъден ден ", на 8 и 9 юли - " Актрисата ", на 7, 10 и 11 юли - " Спанак с картофи ".

Сред актьорите, които феновете ще видят на сцената под звездите, са Стефан Данаилов, Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Аня Пенчева, Иван Юруков, Параскева Джукелова, Дарин Ангелов, Христо Петков, Ана Пападопулу, Герасим Георгиев-Геро, Васил Драганов, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Христо Чешмеджиев, Димитър Живков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР