Народният представител от Възраждане Даниел Проданов внесе проект на Решение

...
Народният представител от Възраждане Даниел Проданов внесе проект на Решение
Коментари Харесай

Възраждане искат България да прати хуманитарна помощ на палестинците в Газа

Народният представител от „ Възраждане " Даниел Проданов внесе план на Решение за предприемане на ограничения по отношение на филантропичната рецесия, в резултат на спора в Ивицата Газа на съображение член 86 от Конституцията на Република България. Решението дава мандат на Министерския съвет на Република България да разиска и приложи пакет от ограничения и дейности, съобщи Кросс.

„ От „ Възраждане " предлагаме да се окаже филантропична помощ на цивилното палестинско население, наранено от военните дейности, съгласно обективните благоприятни условия на страната ни. Разбира се, това би трябвало да стане, съобразявайки се с оперативния механизъм за безвредно изпращане, приемане и предпазване на доставки на филантропична помощ, в частност медикаменти, облекла и хранителни артикули, посредством кипърската самодейност за морски транспортен филантропичен кулоар, известна като „ Амалтея ", или други основани с тази цел интернационалните начинания. ", обосновава предлагането си Даниел Проданов.

Вече над 40 страни координират между тях построяването и действието на гореспоменатия морски транспортен кулоар, необходимо е нашата страна да съобщи и извърши на процедура своята воля за избавяне на оптимално огромен брой човешки животи в Ивицата Газа.

„ Хуманитарните дейности, които се основават на всемирен правила на човечност, индиферентност, безпристрастност и самостоятелност, имат за цел даване на обща поддръжка, помощ и протекция за хората в страни отвън Европейски Съюз, които са потърпевши от естествени или породени от индивида бедствия. Днес в Ивицата Газа хиляди деца бедстват беззащитни - нещо, за което неколкократно сигнализира Организация на обединените нации и редица държавни управления. ", добавя Проданов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР