Народният представител от Възраждане“ Даниел Проданов ще защити в Комисията

...
Народният представител от Възраждане“ Даниел Проданов ще защити в Комисията
Коментари Харесай

Депутати искат забрана за ЛГБТ пропаганда в училищата

Народният представител от „ Възраждане “ Даниел Проданов ще отбрани в Комисията по образованието през днешния ден Законопроект за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и учебното обучение, в който се планува възбрана за осъществяване на агитация, разпространение или подстрекателство по какъвто и да е метод, директно или индиректно, на хрумвания и възгледи свързани с нетрадиционна полова ориентировка и/или установяване на полова еднаквост, друга от биологичната.

От „ Възраждане “ държат ясно да се конкретизира също по този начин, че „ нетрадиционна полова ориентировка “ е друго от общоприетите и заложените в българската правна традиция разбиране за прочувствено, сантиментално, полово или чувствено привличане сред лица от противоположни полове.

Според Конституционния съд обичайно човешкото общество се построява върху половата бинарност, т.е. съществуването на два противоположни пола – мъж и жена, като биологичният пол е детерминиран по рождение.

„ С показания законопроект предлагаме промени и допълнения в Закона за предучилищното и учебно обучение, които имат за съществена цел недопускане в българската просветителна система на налагащата се в последните години обществена агитация на модели на нетрадиционна полова ориентировка и неприемливи други възможности на полова еднаквост, друга от биологичната. Обнародването на законопроекта ще докара до изгоди за цялото гражданско общество посредством гарантиране на безпрепятственото практикуване на възпитателните функционалности на просветителната система, ориентирани към образуване на главните обичайни християнски фамилни полезности, обичта и уважението в фамилията, родовата принадлежност и връзките сред поколенията в сходство с българската просветителна и правна традиция. “, добави още Даниел Проданов.
Това е поредна политика на „ Възраждане “, която сега прави сходни оферти и в общинските препоръки.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР