Народният представител от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков е станал

...
Народният представител от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков е станал
Коментари Харесай

Атакуват Явор Божанков с фалшиво г*й п*рно

Народният представител от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков е станал обект на подла офанзива със полов привкус, която има за цел да компрометира политическото му бъдеще. Приближени до 34-годишния народен представител разкриват, че седмици наред се популяризират подправени клипове с г*й п*рно, в които сякаш деен участник е Божанков.

 

Приятели и сътрудници на младия народен представител, до които секс п*рното е достигнало посредством изпращане от непознати телефонни номера, регистрирани в Румъния, са безапелационни, че видеозаписите са безусловно е подправени и че Явор Божанков е жертва на „ дийпфейк видео “ – неговото лице е пресъздадено, насложено и инсталирано върху облика на един от п*рноактьорите.

 

Г*й компроматите менте против Явор Божанов почнали да се популяризират в края на предходната година първо във Велико Търново и в Горна Оряховица, откъдето е родом националният фаворит. Разправят, че подправените видеоклипове с г*й п*рно на Божанков, първо били разпратени до общинските съветници в Горна Оряховица, а по-късно достигнали и до депутати от 49-ото Народно заседание. Приятели на Явор Божанков разкриха, че той бил осведомен още преди 2 месеца за офанзивата с менте п*рно, само че отказал да сезира службите за сигурност и отдел „ Киберпрестъпления “ към ГДБОП, защото не желаел самичък да раздухва случая и да попадне в новините с този неуместен сюжет, пък бил той и изцяло скърпен.

Компроматната офанзива против Явор Божанков обаче към този момент е налице. В края на януари, по време на дебатите в Народното събрание за отстраняването на партия „ Възраждане “ от управлението на парламентарната комисия за надзор на службите, депутатът Цончо Ганев обществено се изцепи от трибуната за г*й оргиите на младия народен представител от ПП-ДБ.

 

„ Вместо да разяснява фамилията ми, Явор Божанков да излезе и да разяснява, че има записи на г*й оргии, в които взе участие “, провикна се Цончо Ганев от трибуната, преди водещата на съвещанието Росица Кирова да успее да изключи микрофона. Впоследствие думите на депутата от „ Възраждане “ Цончо Ганев бяха подкрепени от ръководителя на Има Такъв Народ в Народното събрание Тошко Йорданов, който също подмятна за г*й записите с Божанков.

 

„ Аз също го чух тоя слух за клипа, само че доколкото знам, не е било хомосексуална оргия, а Явор Божанков е бил самичък с различен мъж “, метна съчки в компроматния огън дясната ръка на Слави Трифонов.

 

Близки до Явор Божанков настояват, че той самият към момента не може да откри кой е създател на подправените видеоклипове с негово присъединяване и кой е поръчителят, като кръгът от обвинените, става известно, не е дребен.

 

„ Първоначално Божанков беше уверен, че зад този компромат стои инфлуенсърът Симон Милков, против който Явор води правосъдно дело за клюка, само че работата може да се окаже и по-дебела – подправените видеа са направени от съветски хакери и са качени в профилирани уеб сайтове за по*но от Русия. Възможно е поръчителят да е авторитетен и богат политик от Българска социалистическа партия, с който Божанков е в неприятни връзки “, разяснява непосредствен до депутата, намеквайки, че става въпрос за Весела Лечева.

 

В края на 2022 година Явор Божанков напусна след колосален скандал парламентарната група на Българска социалистическа партия и беше изключен от левицата, откакто обществено осъди режима на Владимир Путин и войната, която Русия води в Украйна. Миналата пролет той влезе в Народното събрание като лидер на листата на ПП-ДБ в Габрово, а прясната политическа клевета гласи, че Божанков ще е измежду претендентите на Политическа партия за идните европейски избори.

 

Макар да е в открита омраза с Корнелия Нинова, отцепникът от Българска социалистическа партия Явор Божанков води война и с кръга към президента Румен Радев и доближената му Весела Лечева. Твърди се, че враждата му с Лечева е за контрола върху общинската хазна на Горна Оряховица.

След като предходната есен за кмет на града бе определен предприемачът Николай Рашков, името на Божанков настойчиво се спряга като сив кардинал и държател на кметската каса.

 

Обвиненията не са напълно безпочвени – за заместник-кмет по финансите на Горна Оряховица беше назначен 32-годишният Даниел, който е първи братовчед на Божанков. В общинската администрация пък са назначени още петима родственици и хора от близкото обграждане на депутата.

 

Фамилия Божанкови е считана за една от най-богатите във Великотърновския район. Покойният татко на Явор и неговият чичо Емил, са притежатели на най-голямото сдружение за търговия със скрап и всевъзможен тип отпадъчен материал. Съпругата на Божанков – Симона, също е от богаташки жанр. Тя е щерка на Красимир Гърдев – притежател на известната верига супермаркети СВА, чийто оборот предходната година е над 250 млн. лева

 

Заради милионите на фамилията и брачната половинка си, Божанков нееднократно е бил нападнат през годините, че си купува депутатското място и че големият му брой преференции се дължи на портфейла му, а не на персоналните му качества.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР