Народният представител от ПП ВОЛЯ Боряна Георгиева внесе листата на

...
Народният представител от ПП ВОЛЯ Боряна Георгиева внесе листата на
Коментари Харесай

Боряна Георгиева от „ВОЛЯ“: Шуменци ми възложиха задачата за справедливи цени на горивата в района

Народният представител от Политическа партия ВОЛЯ Боряна Георгиева внесе листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в РИК в Шумен, където е лидер.
„ Целият град желае да бъде освободен от картела в горивата. Затова ми го разпоредиха като задача за идващия парламент. Както знаете съществена точка в нашата стратегия е построяването на държавна верига бензиностанции със обективни цени ”, съобщи пред локалните медии Георгиева. Тя напомни и другата съществена концепция в програмата на ВОЛЯ – безвъзмездни медикаменти за учениците, които вървят на учебно заведение и за пенсионери над 65-годишна възраст.
 Боряна Георгиева: Няма по-велик в историята ни от Васил Левски Боряна Георгиева: Няма по-велик в историята ни от Васил Левски
„ Левски е онази свята дума, без която ние не можем да бъдем българи. Няма по-велик в историята ни, няма и да има. Обесването на...
Боряна Георгиева показа, че има фамилни корени в Шумен, обвързвана е с него и е подготвена да работи за шуменци. Листата на обединението е формирана от образовани, интелигентни хора, с отлична подготовка в разнообразни области. Спазен е и правилото да има повече дами в листата- седем. Това е политика на водача на ВОЛЯ Веселин Марешки още от 44-то Народно заседание. Парламентарната група на ВОЛЯ беше единствената със 70% дами.
Боряна Георгиева е народен представител в 44-то Народно заседание. Заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, член на Комисията по просвета и медии. Има магистратура по мениджмънт на туризма. В момента учи второ висше обучение – Стопанско ръководство с направление „ Национална сигурност ”.
В шуменската листа на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ има икономист, строителен бизнесмен, ресторантьор, преподавател, фармацевт, студент, представители на дребния и междинен бизнес.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР