Народният представител от ПП-ДБ и бивш кандидат за евродепутат Деница

...
Народният представител от ПП-ДБ и бивш кандидат за евродепутат Деница
Коментари Харесай

Безбожница! Деница на „просто Киро“ отрече Църковния календар

Народният представител от ПП-ДБ и някогашен претендент за евродепутат Деница Симеонова се разписа и като опозорител на църковните традиции .

Припомняме, че  тя е създател на  прозвището „ просто Киро “, с които и до през днешния ден е прочут някогашният министър председател Кирил Петков . Напористата променкаджийка дотолкоз си е повярвала, че  очевидно е решила и църковните празници и традиции да трансформира . На Еньовден честват и кръстените  с името Деница.  Явно депутатката е получила „ куп честитки “ за един от  светлите летни църковни празници,  тъй като се ожали със статус в обществената мрежа, който меко казано  отхвърля каноните на Църквата. Нашата Деница не тачела  Еньовден.  Предпочитала да черпи на Димитровден.  Да де, само че Деница няма нищо общо със св. Димитър.  Това за Николова очевидно няма значение.  Тя ще си измисли имен ден, когато на нея й е комфортно.

" Днес е Еньовден и съгласно Църковния календар имам имен ден. Не го чествам през днешния ден, а на Димитровден, само че ви благодаря за пожеланията! А в това време понеделникът си е понеделник, било то и юнски ".

Няма да коментираме и адекватността на оповестената фотография към статуса й. Но какво да чакаме от Промяната?! 

Автор: news24sofia.eu

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР