Народният представител от Пловдив е входирал въпрос към министъра на

...
Народният представител от Пловдив е входирал въпрос към министъра на
Коментари Харесай

Депутат от Пловдив попита министър за стадионите Христо Ботев и Локомотив

Народният представител от Пловдив е входирал въпрос към министъра на младежта и спорта по отношение на обстановката със стадионите " Христо Ботев “ и " Локомотив “. Това стана ясно през вчерашния ден на съвещание на парламентарната комисията по въпросите за децата, младежта и спорта, на която е участвал министър.

По време на съвещанието е коментирал редица проблеми със уреди в града под тепетата, като измежду разискваните обекти са стадион " Пловдив “, плувен басейн " Младост “, спортното учебно заведение, Колодрума.

Пловдивският депутат съобщи, че е входирал въпрос към министъра на младежта и спорта за стадионите " Христо Ботев “ и " Локомотив “, на който да получи отговор по време на парламентарния надзор. Петков означи, че защото въпросите не са били показани авансово на министър Василев, той няма по какъв начин да бъде квалифициран с отговори по време на комисията, а тематиката е задоволително сериозна и би следвало да се приказва с съответни данни.

Депутатът изрече своето безпокойствие, че като има поради, че трите стадиона са общински, те може да останат незавършени, а стадион " Пловдив “ даже с времето да рухне, въпреки че в него и към него упражняват разнообразни спортни клубове.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР